Afspraak maken
Verandering doorgeven
Inschrijven
Nieuws | Tandarts Frank

Nieuws

 • KNMT dicht op 29 september
  true
  Het kantoor van de KNM T is gesloten op vrijdag 29 september. Als gevolg hiervan is ook de Ledenservice die dag niet bereikbaar. Read more »
 • Herregistratie tandarts-specialisten op komst
  true
  In maart 2018 vervalt voor een groot deel van de kaakchirurgen en orthodontisten hun inschrijving in het specialistenregister van de Registratiecommissie Tandheelkundige Specialismen (RTS). De groep tandarts-specialisten die als kaakchirurg of orthodontist ingeschreven wil blijven, moet zich vóór afloop van hun inschrijving herregistreren. Read more »
 • Video: bekijk de week in Bits & Bites
  true
  Bekijk het nieuws van de week in vogelvlucht: met een update over Prinsjesdag, mondzorg in de Wet langdurige zorg, KNMT-bestuurder Richard Kohsiek over de Ledenraad én een verrassend einde… Read more »
 • KNMT krijgt Ledenraad: iets voor u?
  true
  Vanaf 1 januari 2018 zal een Ledenraad mede de koers van de KNMT gaan bepalen. De raad moet de vereniging slagvaardiger maken en zorgen voor meer draagvlak en voeding vanuit de achterban. Read more »
 • In het nieuwe Nt: de ledenraad van de KNMT en student tandheelkunde en violiste Merel Woldendorp
  true
  Op 22 september verschijnt het nieuwe Nt. In dit nummer onder meer een interview met student tandheelkunde Merel Woldendorp die dit jaar als violiste meespeelde in het Nederlands Studenten Orkest. Read more »
 • IGZ fuseert met Inspectie Jeugdzorg tot IGJ
  true
  De Inspectie voor de Gezondheidszorg en Inspectie Jeugdzorg gaan fuseren. Per 1 oktober 2017 ontstaat daardoor de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ). Beide toezichthouders werkten al jaren nauw samen. Read more »
 • KNMT organiseert ZZP-dag
  true
  Speciaal voor ZZP-ers organiseert de KNMT op 18 november de ZZP-dag. Het thema van dit jaar is ‘Financiële planning’. Read more »
 • Een patiënt met een dwangstoornis, wat nu?
  true
  Eén tot twee van de 100 Nederlanders heeft een dwangstoornis. Ze hebben last van gedachten die ze niet los kunnen laten – bijvoorbeeld dat ze uit hun mond ruiken. Of ze dwingen zichzelf tot eindeloos repeterende handelingen– zoals tanden poetsen. Hoe kun je als tandarts omgaan met deze patiënten? Read more »
 • Bekijk de eerste Bits & Bites: nieuws uit de mondzorg
  true
  In het video-weekoverzicht ‘Bits & Bites’ brengt de KNMT het laatste nieuws uit de mondzorg. Bekijk de eerste aflevering, over taakherschikking, Stoptober, zorg voor kwetsbare ouderen en de opening van de nieuwe prekliniek voor studenten tandheelkunde en mondzorgkunde in Amsterdam. Read more »
 • IQual najaar 2017: Weet u welke medicijnen uw patiënt gebruikt?
  true
  Veel patiënten gebruiken medicijnen, maar vertellen ze dat ook? Het nieuwe IQual-programma helpt tandartsen bij het krijgen van informatie van hun patiënt en met het opzetten van een samenwerking met andere partijen zoals huisarts en apotheker. Read more »