Afspraak maken
Verandering doorgeven
Inschrijven
Nieuws | Tandarts Frank

Nieuws

 • Arbeidsvoorwaardenregeling 2018 vastgesteld
  true
  De KNMT-Arbeidsvoorwaardenregeling 2018 is verschenen. De regeling is getoetst aan nieuwe wet- en regelgeving en geldt per 1 januari 2018. Read more »
 • Bits & Bites deze week
  true
  In deze aflevering van Bits & Bites aandacht voor: het voorkomen van prikaccidenten met verdovingsnaalden, zorgverzekeraar ONVZ die een preventie mondzorgverzekering introduceert, Toothcamp dat komend jaar ook in Groningen wordt gehouden en de publicatie van de KNMT-arbeidsvoorwaardenregeling voor 2018. Read more »
 • Verdovingsnaald hoofdoorzaak prikongelukken
  true
  Ruim 35 procent van de prikaccidenten in de tandartspraktijk gebeurt met een verdovingsnaald. Dit blijkt uit een inventarisatie van het eerste halfjaar van 2017 van VaccinatieZorg, de organisator van KNMT-PrikPunt. Read more »
 • Praktijkagenda 2019 op komst
  true
  Eind dit jaar verschijnt de Praktijkagenda 2019. In deze agenda kunnen tandartsenpraktijken afspraken met patiënten in 2019 vastleggen. De naam Praktijkagenda is nieuw; voorheen heette deze uitgave het Patiëntenboek. Read more »
 • Inschrijving voor Toothcamp geopend
  true
  Toothcamp gaat uitbreiden. Het schoolreisje voor de mond vindt komend jaar niet alleen in Amsterdam en Den Bosch plaats maar voor het eerst ook in Groningen. Read more »
 • KNMT zoekt een (directie)secretaris
  true
  De KNMT is op zoek naar een (directie)secretaris met juridische achtergrond en kennis van bestuurlijke verhoudingen. Read more »
 • In Bits & Bites: wetgeving radiologie en e-learning dementie
  true
  In de nieuwe aflevering van Bits & Bites: de KNMT bereidt zich voor op nieuwe wetgeving rondom radiologie vanaf februari 2018, 37 kandidaten voor de Ledenraad, een e-learning voor het omgaan met patiënten met dementie en een kijkje bij de Dental Management Game. Read more »
 • 37 kandidaten voor Ledenraad
  true
  37 tandartsen hebben zich de afgelopen weken gemeld als kandidaat voor de Ledenraad van de KNMT. De komende weken kunnen leden stemmen op de kandidaten van hun voorkeur, te beginnen met de zzp-tandartsen. Read more »
 • Online training Dementie in de mondzorgpraktijk gelanceerd
  true
  Er is een gratis online training over omgaan met dementie gelanceerd voor iedereen die werkt in de mondzorg.  Met de training ‘In de mondzorgpraktijk’ kunnen ze dementie eerder  herkennen en betere zorg geven aan patiënten met dementie.  Read more »
 • Nt-special: tips voor praktijkinrichting en hygiëne
  true
  Overweegt u uw praktijk te verbouwen, of een nieuwe te bouwen? Dan kunt u uw voordeel doen met de recent bij het Nederlands tandartsenblad verschenen special 'Praktijkinrichting en hygiëne'. Tal van deskundigen geven in deze special hun visie op dit thema, en komen met tips.  Read more »